IJsrecepten en inspiratie

Gelato Vitello Tonnato

 

500 ML Water

300 Gram Babbi mix voor hartig ijs (14834)

180 Gram Tonijn uit blik

1 Plakje Gebraden kalfsmuis

3 Stuks Kapperjes

1 Stuks HUG Mini tartelette

  •  Mix de tonijn door het water (65 gr.)
  • Voeg de Babbi mix voor hartig ijs toe en meng het geheel tot een gladde mix
  • Draai het ijs af in je Nemox ijsmachine
  • Leg het plakje Kalfsmuis op de tartelette
  • Schep 1 bolletje ijs op de tartelette en maak af met 3 kappertjes

 

Gelato Pistache 

800 ML Volle melk

200 Gram Lattelatte Base neutraal (11489)

100 Gram Babbi pasta pistache puur (12372) 

  • Mix de Babbi Lattelatte Base neutraal met de melk (lauw/warm.)
  • Voeg de Babbi pasta pistache puur toe en meng het geheel tot een gladde mix
  • Draai het ijs af in je Nemox ijsmachine
  • Schep 1 bolletje ijs op de tartelette en maak af met 3 geroosterde pistache noten

 

Gelato Aperol Spritz

 

300 ML Water

200 ML Prosecco

150 Gram Babbi base alcohol (14835)

125 ML Aperol

120 ML Sinaasappelsap

90 Gram Kristalsuiker

1 Partje Sinaasappel

 

  • Mix de Babbi base alcohol en suiker door het water (65 gr.)
  • Voeg de prosecco en het sinaasappelsap en de aperol toe en meng het geheel tot een gladde mix
  • Draai het ijs af in je Nemox ijsmachine
  • Schep 1 bolletje ijs op de tartelette en maak af met een schijfje sinaasappel