IJsrecepten en inspiratie
Gelato Vitello Tonnato
500 ML Water
300 Gram Babbi mix voor hartig ijs (14834)
180 Gram Tonijn uit blik
1 Plakje Gebraden kalfsmuis
3 Stuks Kapperjes
1 Stuks HUG Mini tartelette
- Mix de tonijn door het water (65 gr.)
- Voeg de Babbi mix voor hartig ijs toe en meng het geheel tot een gladde mix
- Draai het ijs af in je Nemox ijsmachine
- Leg het plakje Kalfsmuis op de tartelette
- Schep 1 bolletje ijs op de tartelette en maak af met 3 kappertjes
Gelato Pistache
800 ML Volle melk
200 Gram Lattelatte Base neutraal (11489)
100 Gram Babbi pasta pistache puur (12372)
- Mix de Babbi Lattelatte Base neutraal met de melk (lauw/warm.)
- Voeg de Babbi pasta pistache puur toe en meng het geheel tot een gladde mix
- Draai het ijs af in je Nemox ijsmachine
- Schep 1 bolletje ijs op de tartelette en maak af met 3 geroosterde pistache noten
Gelato Aperol Spritz
300 ML Water
200 ML Prosecco
150 Gram Babbi base alcohol (14835)
125 ML Aperol
120 ML Sinaasappelsap
90 Gram Kristalsuiker
1 Partje Sinaasappel
- Mix de Babbi base alcohol en suiker door het water (65 gr.)
- Voeg de prosecco en het sinaasappelsap en de aperol toe en meng het geheel tot een gladde mix
- Draai het ijs af in je Nemox ijsmachine
- Schep 1 bolletje ijs op de tartelette en maak af met een schijfje sinaasappel